top of page

OVER HET KOOR

Toen en nu

The Evergreens is een getalenteerd koor in de regio van Zwolle. Sinds de eerste krachten gebundeld werden in 2000, heeft deze groep van ongelooflijke zangers en zangeressen een samenhangende en creatieve uitvoeringsstijl ontwikkeld.

Over hun toekomstplannen wil het koor nog niet teveel kwijt, maar het lijkt erop dat ze zeer interessante nieuwe muzikale wegen zullen inslaan. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie en om ze in actie te zien.

DE ZANGERS EN ZANGERESSEN

Je droom waarmaken

Dit koor bestaat uit enkele van de beste zangers en zangeressen in Zwolle en omgeving. De leden van The Evergreens komen samen om een verscheidenheid aan leuke en memorabele uitvoeringen te creëren. Dit is een koor dat je niet wilt missen. Leer meer over het getalenteerde team en zie ze live bij hun volgende optreden.

Male Portrait

E. VERHOEVEN

Alt

E. Verhoeven is een indrukwekkende vocalist die zich inzet voor de andere leden van The Evergreens. Teamwerk is onontbeerlijk voor succes en hoort bij elk koor hoog in het vaandel te staan.

Contact
Portrait of Senior Woman

M. BEEMER

Solist

Deze ster is een cruciaal lid van The Evergreens. Wil je meer weten over het vroegere werk en de inspiratiebronnen van deze virtuoos? Lees verder voor een volledige levensbeschrijving of neem contact op.

Contact
Girl's Portrait

M. DE JONG

Tenor

M. de Jong komt uit een muzikaal nest en begon al op jonge leeftijd met zingen. Hij/Ze is misschien nog niet zo lang lid van The Evergreens, maar zijn/haar ongelooflijke talent is nu al van grote waarde voor het koor.

Contact
bottom of page